Školica engleskog za bebe

 

RADNO VREME ŠKOLICE: Ponedeljak – Petak: 8h – 16h

CASOVI: Vreme rada sa decom zavisi od popunjenosti grupa i dogovora sa roditeljima. Rad u grupama pocinje od 10 i 14 casova.

Trajanje casa je 2 sata, 2 puta nedeljno.Za decu koja idu u naše vrtice casovi se mogu organizovati da traju jednom nedeljno u trajanju od 6 sati. Time postižemo da deca ne izostaju iz vrtica koje vec pohadjaju i odrade casove u jednom danu.

CENE50 Evra mesečno (dinarska protiv vrednost).  Dete je izloženo engleskom jeziku oko 20 sati mesecno. U slucaju izostanka casovi se mogu nadoknaditi.

PREDAVAČI: Sa decom rade ukupno tri predavača od kojih su dva odrasla u Engleskoj.

Treći predavač je završio engleski jezik i književnost i ima iskustva u radu sa decom od 1 do 6 godina i poseduje medjunarodni sertifikat za vaspitača.

 

Deca 6 meseci – 3 godine ENGLESKI ZA BEBE (za decu stariju od 3 godine posetite školica engleskog za decu)

Zašto krenuti sa učenjem u ovom uzrastu? Zar dete od godinu dana nije previše malo za učenje stranog jezika kad ne govori ni maternji?

-          Učenje stranog jezika na ovom uzrastu, kada dete uči maternji jezik, mnogi smatraju idealnim. Bebe prvo upijaju zvuke i intonacije koje su im potrebne za formiranje reči pre nego što počnu da govore. U ovom uzrastu mozak deteta je najbolje opremljen za učenje jezika –jednog ili više. Takodje deca tada upijaju jezik prirodno bez opterećenja o postignućima koja se javljaju kod starije dece. Znači ne, nije to za njih opterećenje, naprotiv učenje na ovom uzrastu dolazi prirodno.

JEZIČKE PREDNOSTI učenja stranog jezika na ovom nivou:

  • Lakše se usvaja jezik
  • Poboljšavaju se ukupne jezičke sposobnosti
  • Poseduje se sposobnost da se čuje i reprodukuje akcenat specifičnog jezika (sposobnost koja se gubi izmedju 8-12 godine a najveća je u ovom periodu).

OSTALE PREDNOSTI učenja na ovom nivou:

  • U sonovnoj školi postižu se bolja kognitivna dostignuća
  • Razvija se bolja sposobnost rešavanja problema
  • Lakše snalaženje u prostoru
  • Veća kreativnost
  • Razvija se bolja sposobnost planiranja
  • Podstiče se fleksibilnije mišljenje i komunikacijske sposobnosti

U školici se ne održavaju klasični časovi engleskog jezika već bi se Vaše dete priključilo stranoj deci koja ovde provode vreme u našim  radionicama i u interakciji sa njima i predavačima usvajalo bi jezik. Imajući to u vidu rad sa detetom uključio bi i razvojne aktivnosti – motoričke, senzorne, socijalne i mentalne.

Boraveći u grupi, dete se privikava na kolektiv, socijalizuje i uči osnovnim pravilima ponašanja što ga sprema dalje za vrtić. Na taj način boravkom u našoj školici dete ne dobija samo školu engleskog za decu već je to ujedno i priprema i adaptacija i za sledecu grupu, za engleski vrtić.

Časovi jezika se održavaju u pratnji roditelja dok se dete ne oslobodi a kasnije dete može ostajati na časovima i bez roditelja.

Zašto mi imamo prednost u odnosu na druge škole? Radionicama i aktivnostima u školici prisustvuju deca kojima je engleski jezik maternji. Vaše dete bi bilo u grupi u kojoj je 70% dece čiji je engleski maternji jezik ili ga već govore veoma dobro.

Kroz druženje sa decom koja već govore engleski jezik ona upijaju i engleski akcenat.

Working Hours

Monday to Friday 08.00 - 16.00

Get in Touch

Tel: 063 272 996, 011 26 52 000
E-mail: internationalnurserybelgrade@gmail.com
Address: Bulevar Vojvode Putnika 22, Senjak, Beograd

Back to Top